Rendelés menete

Ha szeretné megtudni, hogyan juthat el az ajánlatkéréstől újdonsült napelemrendszerének műszaki átadásáig, tekintse át szolgáltatásnyújtásunk menetét. Fontos azonban tudnia, hogy Önnek semmi tennivalója nincsen, felkészült kollégáink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak, cégünk pedig mindenre kiterjedően végigvezeti a folyamatot, így Önnek pár aláíráson túl nincs további teendője.

1 Előzetes ajánlat készítése a megadott paraméterek alapján

Kalkulátorunk segítségével megadhatja havi villanyszámlájának összegét, amiből a rendszer elkészít egy hozzávetőleges kalkulációt. Ezek után csupán meg kell adni űrlapunkon elérhetőségeit, és várnia kollégáink megkeresését.

2 Adategyeztetés telefonon az ajánlat pontosítása végett

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon az ajánlat pontosításához, hogy még inkább személyreszabott árat tudjunk kikalkulálni.

3 Konkrét ajánlat elkészítése, elküldése

A pontosítás után e-mailben elküldjük Önnek a konkrét ajánlatokat, melyben több különböző szintű csomagot talál, és kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

4 Személyes konzultáció a finanszírozási és műszaki lehetőségekről

Kollégánk felkeresi Önt a kivitelezés helyszínén, ahol át tudják beszélni a finanszírozási lehetőségeket és felméri személyesen, hogy nincs-e valamilyen akadályozó tényező – például fák, más épületek, melyek befolyással vannak a rendszer energiatermelésére. Fontos tudnia, hogy első személyes konzultációnk díjmentes, így érdemes a döntéshozóknak jelen lenniük, ugyanis második konzultációnkra már kiszállást számítunk fel.

5 Ajánlat elfogadása, szerződés megkötése

Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat, úgy már a helyszínen összeállítjuk az engedélyeztetési eljárás dokumentációját. Amennyiben önerőből finanszírozza a napelem telepítését, úgyh a teljes projekt díjának 50%-át be kell fizetnie előlegként. Pályázati alapból történő finanszírozás esetén pedig minimum 10%-át köteles előlegként befizetni.

6 Engedélyeztetési eljárás indítása

Az előlegek megfizetése után rögtön elindítjuk az engedélyeztetési eljárást.

7 Kivitelezés

Önerőből finanszírozott projekt esetén a szolgáltatótól beérkezett engedélyezést követő 2-4 hétben megvalósul a teljes kivitelezés. Pályázati forrás bevonása esetén ez az időtartam 2-4 hétre módosul.

8 Hátralék befizetése

A kivitelezést befejezését követően meg kell fizetni a projekt díjának második részét, pályázat esetén hozzá kell járulnia a hitel összegének lehívásához.

9 Kivitelezés készre jelentése a szolgáltató felé

Amint megtörtént a hátralék befizetése, a szolgáltató felé késznek nyilvánítjuk a projektet, akinek 30 napja van műszakilag átvegye azt. Természetesen az alap áramhálózat ez idő alatt zavartalanul működik.

SZÁMOLJA KI MEKKORA NAPELEM RENDSZERRE VAN SZÜKSÉGE!

Napelem kalkulátorunk segítségével most 1 perc alatt megtudhatja, hogy mennyibe kerül egy Ön számára ideális napelem rendszer, mellyel örökre lenullázhatja villanyszámláját! Próbálja ki kalkulátorunkat most, ne várjon napokat, vagy heteket egy ajánlatra.

Minden jog fenntartva © 2019 | Készítette: